user_mobilelogo

DOWNLOAD THE FULL ALBUM HERE

 
 
 Thank you for your support!!
               
                             Thomais de Fois
 
 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "FINAL TOUCH"

FINAL TOUCH

 Με το πηγαίο της ταλέντο στην σύνθεση και την ερμηνεία αλλά και την πολύ ιδιαίτερη φωνή και σκηνική παρουσία, η ThomaisDeFois έχει ήδη ξεχωρίσει και αποκτήσει το φανατικό της κοινό στο χώρο του αγγλόφωνου rock.

Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο PartOf  TheWhole, στην οποία υπογράφει η ίδια στίχο και μουσική σε επτά τραγούδια σε alternative/progressiverock ύφος, με ρυθμικά αλλά και ατμοσφαιρικά στοιχεία, ενορχηστρωμένα από την ίδια, σε συνεργασία με το Βαγγέλη Γιαλαμά (FragileVastness).  Το album περιλαμβάνει και μια πολύ ιδιαίτερη επανεκτέλεση του διαχρονικού τραγουδιού της JoanBaezDiamondsandRust”.

Βασικό χαρακτηριστικό του δίσκου είναι το ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά στοιχεία, όπως έθνικ και συμφωνικά, που δένουν απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους ως μέρος ενός συνόλου, εκφράζοντας την καλλιτεχνική πολυμορφία της προσωπικότητας της ThomaisDeFois.

Στο νέο της album μας εισάγει μέσω του πρώτου της single με τίτλο BreakandFade.

HThomais συνέθεσε, ενορχήστρωσε και ερμηνεύει ένα μελωδικό alternative/hardrock τραγούδι με μελαγχολική διάθεση και κιθαριστικά ξεσπάσματα που δένουν άριστα με την βαθιά, χαρακτηριστική rock φωνή της!

You’ll fade, you’ll break αnd fade away

You’ll break in thousand pieces, life fades away

I’ll be hiding till you fade away

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

HThomaisdeFois γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.  Από τα πρώτα σχολικά της χρόνια άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό, τη ζωγραφική, τις κατασκευές και ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική.

Από την εφηβεία κι όλας ξεκίνησε να ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων: φωτογραφία, χορός, και σπουδές πιάνου, Κλασσικής Μουσικής και κλασσικού τραγουδιού, με καθηγητές τους Μιχαλόπουλο, Χριστόφιλο και Καχραμάνογλου. Παράλληλα ξεκίνησε να πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε rock & blues ύφος, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα.

Τελειώνοντας το λύκειο, άρχισε να παραδίδει η ίδια μαθήματα πιάνου, θεωρητικών, τραγουδιού και Αγγλικών. Συνεργάστηκε και εξακολουθεί να συνεργάζεται με μουσικούς, δίνοντας συναυλίες.

Η αγάπη της για τις κατασκευές και το συνδυασμο υλικών, την οδήγησε στο να ασχολείται εντατικά με τη δημιουργία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, και αργότερα με το εικαστικό κόσμημα,

εκθέτoντας τα έργα της (φωτογραφία, κατασκευές, ζωγραφική και κόσμημα) σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Αυτή της η πορεία έφερε την ανάγκη να δημιουργήσει κάτι ανατρεπτικό για τα ως τότε δεδομένα, μια ανάγκη που πραγματώθηκε με τη διοργάνωση του μηνιαίου φεστιβάλ “ARTINROCK”.

Πλέον η κύρια ασχολία της είναι η μουσική και οι παραστάσεις με την μπάντα της σε όλη την Eλλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στην προσωπική της ιστοσελίδα http://thomais.gr/

Oλόκληρο το album ηχογραφήθηκε στο FragileStudio, του Βαγγέλη Γιαλαμά. ενώ το  mix και το master του δίσκου επιμελήθηκε ο Γιώργος Μπίτσικας ( http://www.georgebitsikas.com/ )

Στο albumPartoftheWhole” έχουν παίξει οι μουσικοί:

Κιθάρες:  ΤhomaisdeFois,  Βαγγέλης Γιαλαμάς,  Τάσος Βρεττάκης, Δημήτρης Κουτσούκης.

Πιάνα: Thomais de Fois.

Keyboards: Thomais de Fois, Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Mπάσο: Βαγγέλης Γιαλαμάς, Τάσος Βρεττάκης.

Drums: Βασίλης Αρμάος

Percussions: Thomais de Fois.

Vocals:Thomais de fois.

Back vockals: Thomais de Fois, Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Το album διατίθεται στις ψηφιακές πλατφόρμες και σε φυσική μορφή σε όλα τα κεντρικά καταστήματα! Η συσκευασία του CD περιλαμβάνει οκτασέλιδο booklet με φωτογραφικό υλικό, τους στίχους και τα credits των τραγουδιών.

DOWNLOAD ALBUM HERE

Radio Promotion / Publicity

Final Touch

Copyright © *|2016|* *|Final Touch|*, All rights reserved.

 

 

 PAGE 1  CD BLACK     

PAGE 8                BACK COVER OUTER SIDE     

 

12376197 10208793473857498 8884444444096427229 n        12471403 956575407754519 5019439072532771291 o